Hej och välkomna hit!

Hej älsklingar!

Välkomna in till mig och min nya blogg vad kul att just du hittat hit! Jag heter Julianna och är 25 år, jag jobbar som butikschef i en klädbutik i Göteborg. Jag bor i Kungsbacka där jag också är uppväxt, med min sambo Chris som jag varit tillsammans med i 5 år och vår lilla valp Harry som är en labrador och ett nytt tillskott i vår familj, han är bara 5 månader gammal. På fritiden älskar jag och Chris att träna på gymmet, vi älskar att umgås med våra fina vänner och vi träffar mig familj mycket då de också bor i kungsbacka. Mina föräldrar bor kvar i det huset jag växte upp och mina syskon bor allihop i göteborg, vilket är så mysigt då jag står väldigt nära min familj! 

Chris jobbar som egenföretagare då han driver ett eget företag inom träning, hälsa, kost och fitness, han är legitimerad personlig tränare och kostrådgivare vilket är superkul då jag också jobbat på gym förr och alltid älskat träning. Så det är verkligen en passion vi delar tillsammans. 

Jag kommer att dela med mig mycket av mitt liv i den här bloggen men också mycket om mitt jobb som butikschef. Självklart kommer jag att prata mycket om Harry min lilla älskling och ni får tåla att jag lägger upp måååånga valpbilder just nu, haha! 

Jag har faktiskt bloggat förr och har alltid tyckt att det varit väldigt roligt att skriva, ta bilder, dela med mig och inspirera andra. Jag brukar alltid tycka att det är roligt när mina läsare kommenterar och delar med sig av sina liv, problem och härliga stunder, så det hoppas jag verkligen att ni vill göra, så vi kan lära oss av varandra och kanske hjälpa någon som behöver hjälp. Jag vill att detta ska vara en trygg och fin blogg med härlig, mogen och god stämning, därför kommer jag att blockera om man kommenterar negativa saker om mig eller andra.Så, med det sagt hoppas jag att ni ska trivas här, och jag med! Nu ska jag fortsätta min research för jobbet om el på www.gotaenergi.se vi hörs snart igen älsklingar, pusshej!

Puppy, Labrador, Purebred, Retriever, Dog, Pet, Brown
Harry 4 månader. <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *