Hej och välkomna hit till oss!

Hej och välkomna till bloggen som handlar om butiks-jobben där ute!

Jag heter Josefine och jobbar i min egna butik Bohem-himmeln som ligger i Mariestad. Jag säljer heminredning och som ni kanske förstår på namnet så är temat bohemiskt. Jag älskar den berömda och omtalade “bali-stylen” med mycket vitt, jordnära färger och gröna växter.

Cactus, Cactae, Macro, Succulent, Detail, Plant, Dry

Jag startade butiken när jag var 25 år gammal, det är 3 år sedan idag. Jag är alltså en 28-årig ung tjej som älskar att fika med mina vänner, umgås med min familj, träna och gå på härliga promenader med min hund Meya. Jag skaffade Meya för ett år sedan, hon är en blandning mellan dvärgpudel och cavalier king charles spaniel. Jag älskar henne mer än allt, det är hon och jag, vi gör allt tillsammans. Eftersom jag själv äger min butik kan Meya alltid följa med mig till jobbet, därför kände jag att det var hållbart att jag kunde skaffa henne. Hade aldrig skaffat hund om jag behövt lämna bort henne varje dag, på hunddagis eller dylikt. Så jag känner mig lyckligt lottad och älskar att ha med henne på allt jag gör, och hon älskar att följa med på allt! Jag har faktiskt också en regel i min butik och en skylt utanför där det står “Här inne är hundar hjärtligt välkomna”, jag vet att det är ganska ovanligt men jag tycker att hundarna ska få följa med in och är det någon som är jätteallergisk vet även dom via skylten att här förekommer det hundar och hundhår. Dom flesta som besöker oss i butiken blir väldigt glatt överraskade när de ser vår lilla skylt!

I den här bloggen kommer jag att skriva mycket om mitt liv som butiksägare och mitt liv, men jag är inte ensam om att ha de här bloggen. Jag delar nämligen denna blogg med 4 andra tjejer som också är butiksägare och vi träffades genom olika events och har en gemensam grupp på facebook där vi kan rådfråga varandra och har nu efter ca 2 år kommit att bli väldigt nära vänner. Vi alla älskar att läsa bloggar och har någon gång i livet själva haft små hobby-bloggar. Därför tänkte vi att vi nu startar en ihop där vi kan skriva om livet i butiksjobb och våra vardaliga liv. 

Nu ska jag fortsätta packa upp lite nya varor som kommit in med leveransen idag bla skärbrädda marmor såg jag, alltid lika spännande när leveranserna kommer! Puss på er, vi hörs. /Josefine

Cavapoo, Poodle, Puppy, Cavalier King Charles Spaniel


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *