Starta eget.

Hej! Julianna här igen. Hur mår ni? Jag mår bra, det är tisdag och jag har en skönt vecka framför mig med jobb och mysiga planer i helgen. 

Jag såg att ni fått träffa Josefine i det tidigare inlägget! SÅ kul! Som hon berättade kommer vi ju att vara fler som har den här bloggen tillsammans, det glömde ju jag att nämna såklart, jag babblar ju bara på om mig själv haha! Så det är ju tur att Jossan har koll på läget iallafall. Så typisk mig att glömma sådana grejer. 

Jag tycker iallafall att det är kul att skriva igen och har längtat efter det här med blogg. Jag tror det kommer att märkas när jag och de andra verkligen kommer in i det och börjar skriva allt mer efter vi blir varmare i kläderna. Appropå kläder så börjar jag tänka på jobb, vi har en stor leverans av massa jul- och nyårs-klänningar som är på ingång och jag är så spänd på detta! Det estimerade leveransdatumet är på fredag så jag hoppas verkligen att det kommer då. Vi väntar på massor av paljetter såklart, långklänningar med slits, klänningar i velour och silke. SÅ taggad är jag! Jag älskar ju allt som har med jul och nyår att göra så min kille Chris får hålla tag i mig oktober och november månad så jag inte börjar pynta vårt hem med tomtar alldeles för tidigt haha! Han är inte lika exalterad som jag är över den tiden på året. Men han tycker allt att jag är lite charmig som älskar det, kan jag ödmjukt säga haha!

Chris jobbar väldigt mycket för tillfället, hans högsäsong rullar på då han brukar få mer kunder vi “nystarter” på året såsom efter sommaren och vi alla vet ju vilket högtryck det blir på gymmen efter nyår! Som relativt ny egenföretagare är han ju såklart överlycklig över att det går så bra och han är så himla duktig och driven, jag är verkligen så stolt över honom att han följde sin dröm och startade sitt företag. Jag har faktiskt frågat honom om han någon gång skulle vilja “gästa” här på bloggen och skriva lite om hur han gjorde när han startade sitt företag, om var man börjar någonstans, om man ska starta aktiebolag eller enskild firma, om fedelta som har hjälpt honom mycket på vägen och om hur han fått det att rulla framåt och gå så bra. Kommentera gärna om ni skulle tycka att det var roligt!

Business, Paperwork, Deal, Agreement, Handshake, Office


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *