En annan skribent besöker er!

Hejsan.

Mitt namn är Hannah, jag har jobbat inom butik i många år och arbetar idag konsultativ med att ge företag rådgivning om hur de bäst kan hantera sina butiker. Vid sidan av har jag även en verksamhet inom catering, så om du googlar: Catering bröllop, så kanske jag dyker upp, vem vet!

Hur som helst, jag kom in i Catering världen för att jag har ett stort matintresse, ända sen jag var ett litet barn har jag gillat att laga mat och så var nog mina föräldrar duktiga på att ta vara på det (dock, kanske för många gånger jag fick laga maten hemma). Men som sagt, det är inte bara min catering utan även mina konsulttjänster för butik jag sysslar med.

Jag arbetar med båda saker för att jag stortrivs med både jobb. Det betyder att jag har en fantastisk rolig tid på dagarna, när det inte är butiksjobbet, så är det catering, vilket jag njuter mycket av.

Så lite mer om mig, som sagt Hannah var namnet, förutom mat och butiker trivs jag mycket ute i skogen, helst på sommaren/hösten då jag kan gå ut plocka svamp. Jag är också mycket intresserad av träning, eller jag kanske ska säga så här, jag tränar så jag kan äta! I och med mitt stora matintresse så MÅSTE jag hålla mig i form.

Ja, det kanske har gett er en bild av vem jag är och hur den här bloggen kommer att se ut, jag kommer att fokusera mestadels på maten, på butikerna men det kanske blir så att lite andra inlägg kommer in här. Det kanske slutar med att jag skriver om hur man gör bästa öl med egen hembryggningstekniker.

Men, nu önskar jag er en god jul och ett gott nytt år, jag tror jag börjar med mitt bloggande ordentligt nästa år, det vill säga 2020.

Ha det bra,

God jul och gott nytt år!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *