Bemanningens guru här.

Hej

Som ni vet är vårt mål att här kunna posta öppna vakanser för butiksarbete men det kanske kan även komma att handla om andra ämnen. Framför allt tänker vi att det kan finnas intressanta tips om produkter eller tjänster vi kan upplysa våra läsare med. Så, vi vill helt enkelt vara informatörer om det som vi kan tycka kan vara bra för er!

Vi tar ett exempel: gravera presenter. Det är ett sätt att ge bort något mycket mer personlig, mycket mer värd, och då menar inte jag värd i pris, utan värd i uppskattning. Det är precis sådana här tips vi tänker att vi kan lägga i bloggen men självklart är vårt huvudmål att ge tips främst i jobb inom butiker.

Vi som besöker den här sidan idag är två vänner som själva arbetar med rekrytering inriktad mot bemanning av butiker och lager. Vi har arbetat med det här länge nog för att kunna branschen men många av de jobb vi har går rätt fort att fylla, vi har ett brett kontaktnät och därav att vi lyckas så bra men inte alltid är det vi som rekryterar men vi får vetskap om dessa jobb, så därför tänkte vi att vi kanske kunde hjälpta till med en blogg där vi pratar om just dessa jobb vi inte kan fylla själva för det inte är vårt uppdrag men som vi ändå på något sätt kan hjälpa till att fylla.

Hur som helst, vi ska se hur den här bloggen beter sig, vi ska precis börja med det här och vi behöver se vad det ska bli av vårt bloggande här som gäster. Om det kommer bli en riktig fin jobbannonseringssida eller bara bloggande om lite jobb och lite annat. Det återstår att se men 2020 kommer att visa det för oss.

Än så länge, ska jag fortsätta se dokumentären om konsumtion på den mest kända streamingsplattform.

Vi hörs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *