Nu händer det grejer

Hej mina kära, Julianna här igen. Har något jätte stort att berätta för er, i tisdags så kom jag till jobbet och blandposten så låg där en inbjudan till ett av årets största e-handel event. Ni förstår nog inte hur taggad jag är på detta. Aldrig fått en inbjudan tidigare och biljetterna är väldigt svåra att få tag på. Så det här är en BIG DEAL. Det kommer finnas massor av spännande företag där, bland annat: Sweatyger, E-handel E-cigg online, Ulriks AB osv. Listan är lång av företag som kommer vara där, och jag är en av dom. Jag är så taggad kan knappt sitta still på min stol haha. Första jag gjorde var att ringa min kille – lägg champagnen på is babie. Haha han tycker inte riktigt jag är klok ibland. Tur nog vet jag att han älskar min knäppa sida. Han älskar den så mycket att han om 8 månader ska gifta sig med den. Där fick ni reda på det också. Jag ska gifta mig. Lilla jag ska gifta mig.

Innan jag träffade min kille kunde jag inte se mig själv gift. Men sen träffade jag min andra halva. Visste verkligen inte att man kunde passa så bra ihop med någon. Men han komplimenterar mig. Känner mig nästan inte hel utan honom.

Inte nog med bröllopsplaner så har vi även börjat spakar för att köpa hus. Ännu en sak jag inte trodde fanns i mina kort. Men nu är det på gång. Om ett år är jag kanske både nygift och nybliven husägare. Bröllop först så klart.

Mycket som skall förberedas inför bröllopet. Men jag har i smyg arbetat på vårt bröllop sedan vår andra dejt. Så har en hel del försprång. haha

Hejsvejs hörs snart igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *