Vårnyheter!

Hejsan! 

Josefin, eller Jossan som de flesta kallar mig, här idag på bloggen. Är jag som driver butiken Bohem-himmeln och jag fullkomligt ÄLSKAR det!! Har precis packat upp vårens roliga nyheter och får erkänna att jag helst skulle vilja ha dem allihop hemma hos mig haha. Små och stora taklampor i rotting, vackert snidade pallar med kuddar av ofärgat grovt tyg gjort av hampa ovanpå, soffkuddar i exotiska mönster och till och med några meterhöga växter. Plus såklart nya varianter på de klassiska hängande ljuslyktorna, perfekta att ge bort som present eller lyxa till ditt eget hem med.

Meya, min lilla söta hund var nästan lika exalterad som mig av att packa upp allt det nya 🙂 hon fick även en ny hundbädd som givet passar väl in i butikens inredning. En kund innan idag frågade till och med om det finns fler sådana hundbäddar att köpa! Lovade henne att beställa in några fler exemplar, funderar på om ska ta i tre olika storlekar eller bara en mittemellan variant. Min lilla pälskling skulle ju nästan kunna ha bara en vanlig soffkudde, men så är hon ju en rätt liten vovve också. Ska kika på det om en stund och beställa. Ska även leta efter bilvårdsprodukter proffs efter en bra present till min ——- tadaaaaa —— nya pojkvän!! Hihi sååå kär och lycklig just nu alltså! Han är en riktig nörd när det kommer till bilar, har tre stycken gamla kärror hemma som han grejar med och dessutom så jobbar han som bilmekaniker. Annars hade jag ju aldrig köpt bilgrejer haha kan nada om bilar mer än hur man kör dom men bara såna bilar som inte krånglar i tid och otid.

SÅÅ pepp inför helgen! För ikväll ska vi ha after work online med tjejerna här i bloggen, ska bli såå kul att uppdatera varandra om det senaste som hänt oss. Julianna och hennes numera make Chris har precis köpt ett hus, OMG tänk att vi är så vuxna nu att några av oss har både man och eget hus haha. Vi andra skämtar med henne om de ska ha barn, vovve och volvo också snart. Men vi ska såklart inte bara skvallra, utan vi ska också sätta upp planer för den här kära bloggen för det kommande året. Sen på lördag blir det middag på en fin restaurang med min pojkvän som fyller 29 år då.

Ha det fint ni med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *