Drömboendet

Hej mina kära, 

Julianna här idag, vem är du på andra sidan skärmen? 

Som Jossan avslöjade för er häromdagen så har min älskade make Chris och jag precis köpt ett hus!! Vaknar forfarande helt salig och kan knappt fatta att det är på riktigt så får nypa mig i armen för att inte tro att jag fortfarande sover och har en idyllisk dröm. Men nope, det är på riktigt!! 

Så det mesta av vår lediga tid går åt till att packa upp och greja lite med några renoveringar, vi har målat om två rum och tänkte även byta golvet i hallen. Och snart när det är vår ute ska vi även greja massa i trädgården, just nu är det bara ett litet trädgårdsland långt bort i ena hörnet och ett stort körsbärsträd i andra hörnet. Vi vill ha en syrenberså, grönsaksland och några rabatter med fina blommor runtomkring hela huset. Fördelen med att arbeta och nätverka med så många härliga personer inom handeln är att vi kommer få bra tips och stöd på vägen när vi bygger upp vårt drömboende! 

Jossan har redan gett oss rabatt till sin butik så vi har lite pågående diskussioner om vad vi ska köpa därifrån, om det ska bli flera prydnadssaker för att skapa sen typen av stämnings eller om vi ska ta någon större möbel… Vi behöver införskaffa ett matsalsbord med tillhörande stolar, jag vill ha det i lite gammeldags stil, men Chris föredrar något modernare så än så länge har vi inte hittat något som båda gillar. Däremot hittade vi stand up bord som vi båda är super nöjda med! Jätteskönt att kunna stå upp och jobba vid datorn nu, bordet är dessutom höj och sänkbar så kan anpassas efter den av oss som använder den – Chris är ju 18 cm längre än mig så välbehövligt att kunna justera höjden.

AW:n som Jossan nämnde var väldigt lyckad! Blir alltid så glad och peppad av att prata med tjejerna! Men jag längtar verkligen verkligen verkligen efter att corona ska lugna ner sig så man kan ses ute som vanligt. Var lättare att knyta an till nya kunder och folk att nätverka med när man kunde ses IRL över en kopp kaffe. Datorer i all ära men tror aldrig vi kommer att kunna vänja oss av med att inte träffa andra människor, inte ens i e-handelns värld till hundra procent. 

Puss puss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *