Homestyling

Hejsvejs!

Julianna som skriver här idag. Ville uppdatera er om hur det har gått med min man Chris och mitt drömboende som jag berättade för er om i vintras. Eller kanske mest bara skryta om hur nöjd jag är, hahah. Tack vare Jossan som har grym koll på inredning fick vi massor av bra tips och shoppade loss rejält i hennes underbara butik Bohem-himlen. Så himla roligt att ha en genomtänkt stil från början i hela hemmet och att det matchar bra med vartannat, både det nya och det gamla. Chris och jag hade rätt olika stilar på våra tidigare varsina hem men tycker vi har lyckats kombinera dem rätt bra med varandra. 

Så pass bra att Jossan ville fota vårt hem och använda bilderna som reklam för sakerna i sin butik som vi har därifrån. Såklart svarade jag ju ja! Fotografierna blev riktigt proffsiga så nu tjatar jag på Jossan att hon kan utvidga sin verksamhet till att även inkludera homestyling hemma hos folk och fotografera deras hem. Är så imponerad av henne, hon har så manga talanger och stark drivkraft! Det märks att hon har tagit väl vara på den framåtandan även i sitt företagande och att det fått henne att växa på ett helt annat sätt än vad hon hade utrymme för när hon var butikschef. 

Dock tog det mycket längre tid än jag trodde att få iordning hemma eftersom vi var väldigt noga när vi målade och tapetserade om, målade om alla dörrlister och så vidare. Men det var värt mödan! Och med hus blir man nog aldrig riktigt klar heller, men gillar tanken på att det är ständigt pågående process, att huset växer och förändras i takt med de som bor där. Men nu så börjar vi äntligen känna att vi har landat här hemma! Så nu planerar jag för en inflyttningsfest, älskar att anordna social tillställningar och ett nytt hem är ju en perfekt grej att fira! 

Tänkte spexa till festen med en frågesport mellan maten och efterrätten så nu googlar jag på diverse random saker i olika klurighetsgrad. Först blir det lite enklare frågor som handlar om sånt vi alla gillar och kan, butiker, inredning och eget företagande. Sen får det bli några riktigt svåra utslagsfrågor, som till exempel “vad är production of antibodies?” (ingen aning, haha). Kanske borde ha tre svarsalternativ att gissa på… får googla lite till!

Ha det fint! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *