Om oss

Butiksvakanser.se drivs för att tipsa andra om jobb inom butik. Jag som arbetar med detta heter Julianna och har varit butikschef tidigare. Nu jobbar jag som e-commerce manager. När jag var butikschef så startade jag ett projekt om att digitalisera företaget och få de att sälja mer på nätet, tack vare alla de där kunskaper har jag en gedigen erfarenhet inom de olika ämnen och jobbar idag som e-commerce manager för ett annat bolag.

Butiksvakanser var tänkt för många år sen, när jag köpte domänen att vara en jobbportal men det har blivit mer och mer en blogg där jag skriver av mig mina tankar och mina känslor och det som händer i min professionella roll.

Ni kommer alltså att läsa om den digitala världen, ni kommer att läsa vad mina tankar är om den digitala världen och vad jag gör på mitt jobb. Mitt hopp är att dessa inlägg ska vara en inspiration för andra och att andra ska känna lust att också bli mer digitala! För det digitala är framtiden!

Vem är jag som person?

Jag är en sprallig, framåt driven tjej men lust för livet och med höga mål. Jag trivs bäst i miljöer där det händer något och älskar att bära kjol på sommaren. Jag är intresserad av både matlagning och det digitala och vill hjälpa andra företag att bli mer digitala och inspirera andra kvinnor att kliva in i den digitala världen.

Om ni vill komma i kontakt med mig är ni självklart välkomna att göra så. Det finns lite olika sätt, googla på mitt namn Julianna Marrana och så kommer ni hitta min LinkedIn, Facebook är jätteprivat men om ni vill mejla så går det bra att maila på:

Julimarrana@gmail.com

Vi hörs!